Dorpsstraat 33, Ingen

0344-603527

Jawi Keukens © 2015

Keukenkastjes of keukenfronten spuiten.

Een keuken is een van de ruimtes in het huis waarin veel tijd wordt doorgebracht. Als u genoeg heeft van uw bestaande keuken en toe bent aan een nieuwe, is het natuurlijk ook een optie om uw keuken te laten spuiten. Door uw keuken door interieurspuiterij JAWI te laten overspuiten is deze weer zo goed als nieuw. Bovendien is het laten spuiten van uw keuken stukken goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe keuken. Interieurspuiterij JAWI heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in het spuiten van keukens.

 

Dankzij de eigen mengmachine is iedere gewenste kleur mogelijk. Uw keuken kunnen in allerlei afwerkingen overgespoten worden. Vindt u hoogglans het mooiste of heeft zijdeglans wellicht uw voorkeur? Ook Beitsen en patine zijn bij interieurspuiterij Jawi mogelijk. Door uw keuken te spuiten krijgen niet alleen de keukenkastjes, maar ook de gehele ruimte een compleet nieuwe uitstraling.

 

Waarom zou u dus kiezen voor een nieuwe keuken als u uw bestaande keuken ook een tweede leven kunt geven? Wilt u uw keuken overspuiten, neem dan contact op met Jawi keukens voor een passende offerte. Vele tevreden klanten gingen u al voor.

 

Wij spuiten met een 2 componenten lak dus kwaliteits lak.

 

 

Het spuiten van uw keukenfronten/kastjes.