Welkom op onze site.  Uw keuken aparatuur onze zorg.

Vragen? Wij beantwoorden ze graag voor u 0344-603527 

Diensten

 

Diensten Jawikeukens

Jawikeukens het adres voor keuken inbouwapparatuur

Jawi keukens onze diensten

Werkbladen


Zeer groot assorti aan keukenbladen.Onze keuken werkbladen zijn grondig getest en geschikt bevonden voor jarenlang gebruik. Jawi keukens werkbladen zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stijlen en materialen. Naast de kant-en-klare keukenbladen kuntu ze ook op maat laten maken door ons of indien gewenst door ons laten plaatsen. De werkbladen worden dan helemaal op maat gemaakt voor uw keuken.


Elke keuken zijn eigen werkblad, zo zijn er ook vele verschillende soorten werkbladen. Er zijn verschillen op het gebied van vorm, grootte, dikte, maar ook een groot aantal mogelijke materialen waaruit het keukenblad vervaardigd kan worden.


In ons keukenrenovatie programma vindt u een grote verscheidenheid aan nieuwe keukenfronten, nieuwe werkbladen of nieuwe keukenapparatuur. Hierdoor vindt u, samen met Jawi Keukens, altijd de keuken met de sfeer waar u naar op zoek bent.


Een nieuwe keuken look hoeft niet duur te zijn. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Keukenrenovatie.

Onze klanten komen erachter dat met simpele middelen een keuken zoveel aantrekkelijker en praktischer kan worden. Als keukens goed worden onderhouden en op het juiste moment worden gerenoveerd gaan ze jaren langer mee.


De mogelijkheden voor het renoveren van uw keuken stemmen wij persoonlijk af op uw wensen. U weet wat u wilt enJawi Keukens weet wat er mogelijk is. De perfecte combinatie voor de renovatie van uw keuken.  Welke stijl u ook wenst voor uw keuken, van landelijk tot strak design, wij maken het voor u.


In ons keukenrenovatie programma vindt u een grote verscheidenheid aan nieuwe keukenfronten, nieuwe werkbladen of nieuwe keukenapparatuur. Hierdoor vindt u, samen met Jawi Keukens, altijd de keuken met de sfeer waar u naar op zoek bent.


Een nieuwe keuken hoeft niet duur te zijn. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.Keukens spuiten


Een keuken is een van de ruimtes in het huis waarin veel tijd wordt doorgebracht. Als u genoeg heeft van uw bestaande keuken en toe bent aan een nieuwe, is het natuurlijk ook een optie om uw keuken te laten spuiten. Door uw keuken door interieurspuiterij JAWI te laten overspuiten is deze weer zo goed als nieuw. Bovendien is het laten spuiten van uw keuken stukken goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe keuken. Interieurspuiterij JAWI heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in het spuiten van keukens.


Dankzij de eigen mengmachine is iedere gewenste kleur mogelijk. Uw keuken kan in allerlei afwerkingen overgespoten worden. Vindt u hoogglans het mooiste of heeft zijdeglans wellicht uw voorkeur? Ook Beitsen en patine zijn bij interieurspuiterij Jawi mogelijk. Door uw keuken te spuiten krijgen niet alleen de keukenkastjes, maar ook de gehele ruimte een compleet nieuwe uitstraling.


Waarom zou u dus kiezen voor een nieuwe keuken als u uw bestaande keuken ook een tweede leven kunt geven? Wilt u uw keuken overspuiten, neem dan contact op met Jawi keukens voor een passende offerte. Vele tevreden klanten gingen u al voor.


Wij spuiten met een 2 componenten lak dus kwaliteits lak.